Правна кантора IES специализира в делата за обезщетения на посрадали при ПТП – имуществени и неимуществени вреди. Екипът ни от адвокати по застрахователно право ще Ви съдейства да получите справедливо обезщетение, съобразено с претърпените вреди.

Свържете се с нашите юристи за област Благоевград на националните ни телефони!

За нас от Правна кантора IЕS

Кантората се състои от 28 адвокати на територията на цялата страна. От създаването на кантората до момента, сме осигурили няколко милиона лева общо парично обезщетение в полза на нашите клиенти. Всяка година завеждаме стотици застрахователни претенции и съдебни дела срещу големите Застрахователни компании, защитавайки интереса на пострадалите при пътни инциденти и техните близки.

Нашият основен приоритет е не само да свършим безупречно юридическата ни работа, но и да Ви осигурим спокойствието да бъдете напълно информирани за това какво да очаквате, какви са правата Ви, как ще протече процеса по претендиране на обезщетение, както и да бъдем постоянно до Вас и на Ваше разположение за въпроси по телефона или по имейл. Коментари на наши клиенти за работата ни, можете да откриете в раздел Отзиви.

Правна кантора IES организира кампания за безплатни консултации в офисите си в областните градове в цялата страна. Повече за нея прочетете тук.