Правна кантора IES е тясно специализирана адвокатска кантора за обезщетения при ПТП и застрахователно право. Предлагаме услугите си на територията на цяла България.

Свържете се с нашите юристи за областите Велико Търново и Габрово!

  • Висококвалифицирана правна и адвокатска помощ на пострадали при ПТП.
  • Безплатни консултации по телефон, онлайн и по Viber.
  • Осигуряване на максимално обезщетение от застрахователя.
  • Работим изцяло на резултатен принцип, на процент от обезщетението, което Ви осигурим.

За нас от Правна кантора IES

Нашият екип от 28 адвокати на територията на цялата страна е изцяло спецализиран в Застрахователното право и обезщетенията за неимуществени вреди на пострадали при ПТП. От създаването на кантората до момента, сме осигурили няколко милиона лева общо парично обезщетение в полза на нашите клиенти. Всяка година кантората ни завежда стотици застрахователни претенции и съдебни дела срещу големите Застрахователни компании, защитавайки интереса на пострадалите при пътни инциденти и техните близки.

Нашият основен приоритет е не само да свършим безупречно юридическата ни работа, но и да Ви осигурим спокойствието да бъдете напълно информирани за това какво да очаквате, какви са правата Ви, как ще протече процеса по претендиране на обезщетение, както и да бъдем постоянно до Вас и на Ваше разположение за въпроси по телефона или по имейл. Коментари на наши клиенти за работата ни, можете да откриете в раздел Отзиви.

През 2023 г. Правна кантора IES продължава своята кампания за безплатни консултации в офисите си в областните градове в цялата страна. Повече за нея прочетете тук.