Ако сте пострадали при ПТП ние Ви предлагаме:

  • висококвалифицирана адвокатска помощ при ПТП за областите Варна и Добрич;
  • получаване на максимално обезщетение от застрахователя по Гражданска отговорност на виновния водач;
  • безплатна юридическа консултация по телефон и онлайн;
  • правна кантора IES получава възнаграждение, чак когато Вие получите обезщетение от Застрахователя.

Свържете се с адвокат при ПТП за областите Варна и Добрич!

Защо да ни се доверите?

  • Над 650 дела и доброволни претенции по застрахователно право.
  • Над 18 млн. лв. обезщетения в полза на нашите клиенти с наша помощ.
  • Над 3400 безплатни консултации по телефон и онлайн на пострадали при ПТП или трудова злополука или получили отказ за изплащане на застрахователно обезщетение.

За нас от Правна кантора IES

Нашият екип от 28 адвокати на територията на цялата страна е изцяло спецализиран в Застрахователното право и обезщетенията за неимуществени вреди на пострадали при ПТП. От създаването на кантората до момента, сме осигурили няколко милиона лева общо парично обезщетение в полза на нашите клиенти. Всяка година кантората ни завежда стотици застрахователни претенции и съдебни дела срещу големите Застрахователни компании, защитавайки интереса на пострадалите при пътни инциденти и техните близки.

Нашият основен приоритет е не само да свършим безупречно юридическата ни работа, но и да Ви осигурим спокойствието да бъдете напълно информирани за това какво да очаквате, какви са правата Ви, как ще протече процеса по претендиране на обезщетение, както и да бъдем постоянно до Вас и на Ваше разположение за въпроси по телефона или по имейл. Коментари на наши клиенти за работата ни, можете да откриете в раздел Отзиви.

През 2023 г. Правна кантора IES продължава своята кампания за безплатни консултации в офисите си в областните градове в цялата страна за трета поредна година. Повече за нея прочетете тук.

Направете безплатна консултация с адвокат при ПТП за областите Варна и Добрич!

Запишете си час за среща на националните ни телефони!