за нас

IES е правна кантора по европейски модел, чиято работа се заплаща на резултатен принцип, т.е единствено при успешен резултат и след като клиента получи обезщетение. Кантората е съставена от лица с дългогодишен опит в казуси, свързани с :

  • Обезщетения на пострадали при ПТП в България или в чужбина
  • Отказ за изплащане на застраховка
  • Обезщетения на пострадали при трудова злополука
  • Занижени застрахователни обезщетения

Ние защитаваме правата на потребителите на застрахователни услуги и пострадалите при ПТП и трудова злополука в цялата страна, чрез представителите ни в различните областни градове. Нашето голямо предимство е, че по случаите на нашите клиенти работи екип от хора, а не един адвокат, чрез което ние постигаме максимални резултати във Ваша полза. За нас основен фокус освен перфектната юридическа работа е и това всеки наш клиент да остане доволен от нашето обслужване и комуникация. Поради тази причина ние изключително много държим Вие да бъдете информирани за всяка една стъпка от работата ни, както и да имате пълен достъп до информация за това какво се случва с работата по Вашия случай. Контакт с нас имате както по телефон, така и по имейл, а от септември 2020г. всеки наш нов клиент може да получи информация за статуса на неговия случай автоматично, чрез системата ни за автоматична праверка на казуси. Лесна връзка с нас имате и по Viber или WhatsApp на 0877 638281.

Повече за това, какво казват част от клиентите ни за нас можете да намерите в секция Отзиви.

С нас, Вие може да сте сигурни, че на всеки индивидуален казус ще бъде отделено необходимото време и внимание. Нещо повече, нашите услуги се заплащат от клиентите само и единствено в случай, че с наша помощ Вие получите полагащото Ви се справедливо обезщетение. В случай, че нашата работа е неуспешна, Вие не ни дължите абсолютно никакво заплащане.

Ние гарантираме, че свързвайки се с нас Вие получавате пълна компетентност, индивидуален подход, прозрачност и ефективност в защитата на Вашите права и интереси от адвокат ПТП – специализиран в материята.

Запознайте се по-детайлно с нашите услуги или се свържете с нас за повече информация.
Направете своята безплатна on-line консултация или си уговорете среща с наш юрист.

Вашето мнение е важно за нас!

Напишете ни с няколко изречения какви са впечатленията Ви за обслужването ни и дайте оценка от 1 до 5 за работата ни.