за нас

IES е правна кантора по европейски модел, чиято работа се заплаща на резултатен принцип, т.е единствено при успешен резултат и след като клиента получи обезщетение. Кантората е съставена от лица с дългогодишен опит в казуси, свързани с :

  • Обезщетения на пострадали при ПТП в България или в чужбина
  • Отказ за изплащане на застраховка
  • Обезщетения на пострадали при трудова злополука
  • Занижени застрахователни обезщетения

Ние защитаваме правата на потребителите на застрахователни услуги и пострадалите при ПТП и трудова злополука в цялата страна, чрез представителите ни в различните областни градове. Нашето голямо предимство е, че по случаите на нашите клиенти работи екип от хора, а не един адвокат, чрез което ние постигаме максимални резултати във Ваша полза. За нас основен фокус освен перфектната юридическа работа е и това всеки наш клиент да остане доволен от нашето обслужване и комуникация. Поради тази причина ние изключително много държим Вие да бъдете информирани за всяка една стъпка от работата ни, както и да имате пълен достъп до информация за това какво се случва с работата по Вашия случай. Контакт с нас имате както по телефон, така и по имейл, а от септември 2020г. всеки наш нов клиент може да получи информация за статуса на неговия случай автоматично, чрез системата ни за автоматична праверка на казуси.

Повече за това, какво казват част от клиентите ни за нас можете да намерите в секция Отзиви.

С нас, Вие може да сте сигурни, че на всеки индивидуален казус ще бъде отделено необходимото време и внимание. Нещо повече, нашите услуги се заплащат от клиентите само и единствено в случай, че с наша помощ Вие получите полагащото Ви се справедливо обезщетение. В случай, че нашата работа е неуспешна, Вие не ни дължите абсолютно никакво заплащане.

Ние гарантираме, че свързвайки се с нас Вие получавате пълна компетентност, индивидуален подход, прозрачност и ефективност в защитата на Вашите права и интереси.

Запознайте се по-детайлно с нашите услуги или се свържете с нас за повече информация.
Направете своята безплатна on-line консултация или си уговорете среща с наш юрист.

Вашето мнение е важно за нас!

Напишете ни с няколко изречения какви са впечатленията Ви за обслужването ни и дайте оценка от 1 до 5 за работата ни.