Управленски екип

Правна кантора IES е юридическа кантора, която е профилирана изцяло в сферата на застрахователното право, обезщетенията при ПТП и трудови злополуки.

Управител на кантората е Любомир Спасов Алексиев – юрист с дългогодишен опит в сферата на застраховането и застрахователното право, управлението и организацията на хора и процеси. В кантората той отговаря за процеса на работа с клиенти, както и за нейното цялостно управление. Основната цел е всеки клиент да получава първокласно правно обслужване, съчетано с удобна, бърза и достъпна комуникация.

Адвокат Явор Дочев е начело на юридическия екип на IES. Още от създаването на кантората, неговият фокус е съсредоточен върху постигане на максимални резултати по всеки индивидуален случай. Опитът му от над 400 завършени казуса гарантира на всички клиенти първокласно правно обслужване и отлични резултати.

Екипът на кантората е съставен от повече от 20 адвокати в град София и във всички областни градове.

Любомир Спасов Алексиев

Адвокат Явор Дочев

За кантората

IES е правна кантора по европейски модел, чиято работа се заплаща на резултатен принцип, т.е. единствено при успешен резултат и след като клиента получи своето обезщетение. Практиката на кантората е по следните видове казуси:

  • Обезщетения на пострадали при ПТП в България или в чужбина
  • Отказ за изплащане на застраховка
  • Обезщетения на пострадали при трудова злополука
  • Занижени застрахователни обезщетения

С нас, Вие можете да сте сигурни, че на всеки индивидуален казус ще бъде отделено необходимото време и внимание. Нещо повече, нашите услуги се заплащат от клиентите само и единствено в случай, че с наша помощ Вие получите полагащото Ви се справедливо обезщетение. В случай, че нашата работа е неуспешна, Вие не ни дължите абсолютно никакво заплащане. Повече за това, което казват част от клиентите ни за нас можете да намерите в раздел Отзиви.

Ние гарантираме, че свързвайки се с нас Вие получавате компетентност, индивидуален подход, прозрачност и ефективност в защитата на Вашите права и интереси от адвокат ПТП и застрахователно право – специализиран в материята.

Запознайте се по-детайлно с нашите услуги или се свържете с нас за повече информация.
Направете своята безплатна on-line консултация или си уговорете среща с наш юрист.

Вашето мнение е важно за нас!

Напишете ни с няколко изречения какви са впечатленията Ви за обслужването ни и дайте оценка от 1 до 5 за работата ни.