Препоръчвам на всеки, който има нужда от съвет и професионална помощ да се свърже с Правна кантора IES!
Ще срещнете – Хора! Разбиране и лично отношение.
Аз и цялото ми семейство Ви благодарим от сърце!
Благодарение на Вас, разбрахме, че добрите хора и правдата все още ги има!

Бъдете здрави и винаги така позитивни! Успех в личен и професионален план!

Радастина Зашева, Ихтиман

Благодаря за съдействието, горещо препоръчвам!

Златан Мераков, Смолян

Изключително компетентни, коректни и огромни професионалисти!

Цветана Гугуева, Козлодуй

Благодаря на Правна кантора IES за отлично свършената работа.Благодаря за коректното и професионално отношение по моят случай за обезщетение при претърпяна трудова злополука.Много съм признателен за бързата реакция,ще Ви препоръчам на всеки който има нужда от Вашата помощ.Бъдете здрави.

Венцислав Дончев, Монтана

С благодарности към целия ви екип!Страхотни професионалисти при ПТП!Бяхте на разположение във всеки един момент !Продължавайте да помагате на хората!🍀

Владимир Любенов, Русе

Страхотни професионалисти!Благодаря ви от сърце.

Мариана Асенова, Дупница

Страхотни професионалисти! Много съм благодарен за свършената безпроблемно работа, в която не съм бил ангажиран с абсолютно нищо от ден първи до ден последен, при който успешно беше защитен иска. Специални благодарности на адв. Денислав Дюлгерски и целия колектив на кантората. Горещо препоръчвам на всеки, ако му се наложи!

Генади Славчев, Ботевград

Много благодаря на Правна кантора IES за съдействието по повод на нашия казус! Изключителни професионалисти, хора които могат да бъдат винаги насреща при въпроси, няма нещо за което да не сме получили тяхното компетентно мнение и то да не е било адекватно за случващото се! Благодаря ви ! Продължавай те все така!

Павлина Самоилова, Враца

Изказваме нашата благодарност към Правна кантора IES за отлично свършената работа във връзка с обезщетение за неимуществени вреди по повод на ПТП. Впечатлени сме от професионалното отношение на екипа, от добрата комуникация – винаги на разположение за отговор на възникнал въпрос по телефон или имейл. Още от безплатната консултация по нашия казус ни вдъхнаха доверие. През цялото време те са били на разположение за разяснения и насоки какво следва във всеки един етап. В крайна сметка получихме претендираното обезщетение в пълен размер.

Със сигурност бихме препоръчали услугите на Правна кантора IES на наши близки и познати, ако имат нужда от специалисти по застрахователно право и адвокат при ПТП.

Борис Гълъбов, София

Искрени благодарности на екипа на правна кантора IES, за тяхният професионализъм, добре свършена работа и най-вече на адвокат Явор Дочев! Благодаря от мое име и от името на моят син Иван. Респект!

Елмира Димитрова Мисалева, Перник

Изключително доволна съм от работата на Правна кантора IES, благодарни сме за перфектно свършената работа от тях, във връзка с ПТП с трима пострадали. Справиха се перфектно с некоректните застрахователи, въпреки трудностите. Изключително коректни, учтиви , търпеливи, лесна и приятна комуникация. Не ни се е наложило да правим нищо свързано с делото. Уведомяваха ни за всяка стъпка и не се отказаха, въпреки трудностите. На целият екип пожелавам високи постижения! Благодаря Ви за съвместната работа!

Михаела Попова, Варна

Изказваме нашата благодарност към Правна кантора IES за отлично свършената работа във връзка с обезщетение за неимуществени вреди по повод на ПТП, при което загубихме скъп член от нашето семейство. Впечатлени сме от професионалното отношение на екипа, от добрата комуникация – винаги на разположение за отговор на възникнал въпрос по телефон или имейл. Още от безплатната консултация по нашия казус ни вдъхнаха доверие. Работихме с тях в продължение на няколко години поради това, че трябваше първо да приключи наказателното дело. През цялото време те са били на разположение за разяснения и насоки какво следва във всеки един етап. В крайна сметка получихме претендираното обезщетение в пълен размер.

Със сигурност бихме препоръчали услугите на Правна кантора IES на наши близки и познати, ако имат нужда от специалисти по застрахователно право.

Мария, Андрей и Делян Савови, Варна

Изключително доволна съм от работата на Правна кантора IES. След претърпяно ПТП и неглижиране на случая ми от местния КАТ в Сливен и лошото отношение на медиците в спешното, още от първоначалния разговор с адвоката от кантората ми се върна вярата в доброто. Кантората съдейства и напътства освен моята претенция, а и тази на баща ми, абсолютно безплатно. Всичко приключи за по-малко от два месеца, включително коригиране на пропуските в протокола на КАТ и комуникацията с чуждестранната застрахователна компания на чуждия гражданин, който ни блъсна. Изключително съм благодарна за професионализма и светкавичната реакция и сега горещо ги препоръчвам на всички, които имат нужда от съдействие в сферата на ПТП и застрахователното право!

Сребрина Куманова, Сливен

Изключително съм благодарна на Правна кантора IES за професионализма и качественото юридическо съдействие! Обърнах се към тях по повод претърпяно ПТП от мой близък роднина, в резултат на което получихме навременна и компетентна правна помощ, както и пълния размер на претендираното обезщетение за претърпените имуществени и неимуществени вреди. Впечатлена съм от това, че ни уведомяваха своевременно за всички стъпки, които ни предстоят и за хода на самото дело. Не на последно място ни беше разяснено какви могат да бъдат правните ни очаквания, съобразно техния богат опит и натрупаната съдебна практика!
Благодаря Ви от сърце и бъдете здрави!

Цветелина Велинова, София

Искрено БЛАГОДАРЯ на г-н Спасов и екипа на IES за помощта и професионалното решение по моя случай. Перфектно свършена работа! Избрах кантората по отзивите на доволни клиенти и сега в мое лице имат още един благодарен клиент!
Още веднъж Ви благодаря и Ви пожелавам здраве и успех !

Мария Маджункова, Пловдив

Много съм доволна от услугите на правна кантора IES, професионално отношение и невероятно качество на работа.
Попаднах случайно на тях в търсене на адвокат по застрахователно право и не съжалявам за избора си дори и за миг .
Още повреме на безплатната консултация с тях разбрах, че си имам работа с хора ,които са наясно със своята работа.
Претенцията ми беше относно отказ от застраховка живот за погасяване на кредит , а казуса почти невъзможен за решаване .
Въпреки всичко те се справиха ,перфектно и получих изплащане на целия кредит .
Благодаря Ви за всичко .
Не се колебайте , а се доведете на техния професионализъм .

Теодора Рачева-Джиджова, Сопот

Изключителни професионалисти и огромни благодарности към Правна кантора IES.
Светкавично бързи и компетентни отговор.
Запознават се детайлно със случая и винаги са на разположение.
Определено си пролича опита и доверието което вдъхват.
Препоръчвам с две ръце.
Благодаря ВИ за всичко !!!
Бъдете здрави

А.Георгиев, София

Впечатлен от професионализма и отношението на екипа на кантората. Справиха се отлично с моя случай, като получих оптималното обещетение. С чисто сърце бих ги препоръчал на всеки, който има нужда от защита в областта на застрахователното право.

Симеон Огнянов, София

След претърпяно ПТП и нереалистично ниско обезщетение, изплатено от застраховател, приятели ме насочиха към услугите на адв. Явор Дочев и кантора IES, където получих изключително професионална консултация и отношение. Всички ангажименти около процеса се поемат изцяло от кантората, а съдебното решение беше повече от удовлетворително за мен! БЛАГОДАРЯ ви Хора, че връщате усещането за баланс и нормалност с професионализма коректността си!

Анна Огнянова, София

Здравейте, искам да изкажа своята благодарност към целият екип на IES. Изключителни професионалисти, коректни и бързи, влизайки в най-малките детайли. Препоръчвам кантората на всеки!

Петя Александрова, София

Препоръчвам, коректни и всеотдайни. Обясняват максимално, търпеливи и отзивчиви. И не на последно място изпълняват това което обещават в максимално кратки срокове.

Илияна Костадинова, Русе

Искам да изкажа благодарностите си на екипа на IES. В тази адвокатска кантора работният истински професионалисти, които няма да Ви губят времето с празни приказки, а това, което кажат, го защитават с действията си и резултатите, които постигат. След като претърпях ПТП, виновникът за което беше водачът на другото МПС, бях забавен около 4 месеца и половина(законовият срок е 3 месеца) с отговор от страна на Бул Инс за това дали моят автомобил ще бъде обявен за „Тотализиран“ или ще ми бъде заплатена определена сума за ремонт (по застраховка „Гражданска отговорност“). През цялото това време аз не знаех и не можех да оправя своят автомобил, а само чаках отговора. След около четири месеца и половина се оказа, че са преценили да ми изплатят щетите, но по тяхната оценка ми заплатиха сума, равняваща се на около 25% от действително необходимите средства за ремонта. Тогава се обърнах към екипът на IES и професионалистите от кантората ме консултираха, посъветваха ме да си потърся правата, заведоха дело срещу застрахователя и го спечелиха. Отново изказвам своята благодарност и признателност към работата на тези Професионалисти и горещо ги препоръчвам! Успех!

Христо, София

Преди всичко искам много да благодаря на екипа от кантората. Мотоциклетист съм по призвание и за съжаление преди повече от 3г., неизбежното се случи – пострадах при ПТП. Знаете, в такива случаи виновни винаги са мотористите – карат като луди и никой не им е длъжен да ги пази! При мен обаче не беше така и благодарение на изключителния професионализъм и компетентност на адвокатите и мениджърите на IES, успяхме да го представим по най-добрият начин в хода на съдебното дело. В резултат – получих много високо обезщетение по ГО на виновния водач. За всеки, който търси най-доброто представителство в такива случаи – напълно препоръчвам услугите на правна кантора IES!

Иво Кузов, София

Отлична работа на екипа, изключително доволен съм от услугите им.

Стоян Дяков, Търговище

Много съм доволен от работата и крайния изход на делото водено от правна кантора IES. Изключително добра комуникация , коректни и компетентни.
Благодаря ви за професионалното отношение и съдействие.
Силно препоръчвам на всеки, който има нужда от правна помощ!

Любомир Балкански, Варна

Здравейте Правна кантора IES,страхотни сте.Благодаря ви за всичко,което направихте за нас.Продължавайте в същия дух и ви пожелавам много успехи

Мая Пешева, София

Много съм доволен от професионално свършена работа. Ще препоръчвам на всеки, който има нужда от правна помощ!

Анатолий Стамат, София

През 2020г. претърпях ПТП като пешеходец. В резултат на което бях много притеснена и стресирана какъв ще бъде крайния изход от така създалото се положение. Междувременно с мен се свързаха всевъзможни адвокати, които обещаваха всевъзмони обезщетения. Чудейки се дали ще проходя , бях ужасена от нещата, които ми наприказваха и от начина, по който ме пришпорваха да заведа дело. По препоръка на познат се свързах с кантората. Мога да кажа, че не ми отне много време да реша кой ще ме представлява. След приключване на случая за мен това са:

Единствените хора, които ми обясниха случая компетентно, коректно и безпристрастно.
Единствените хора, които ме увериха, че първо и най-важното нещо е моето възстановяване.
Единствените хора, които бяха винаги на „линия“ при нужда.
Единствените хора, които казаха, че моето мнение има значение и аз трябва да взема решение дали да се води дело или да приема обезщетението.

Благодаря Ви.

Силвия Ханджийска, София

Благодарим много на Правна кантора IES за коректното отношение и за бързото развитие по нашия случай! Изключително сме доволни от вашите услуги! Желаем ви успех! ☺️

Ангел Ангелов и Десислава Дечева, Варна

Благодаря на Правна кантора IES за всичко, което направиха за мен по повод получаването на обезщетение за ПТП!

Петя Михайлова, Варна

Много съм доволна от екипа на правна кантора IES. Истински професионалисти! Изключително коректни, отзивчиви и компетентни. Огромно благодаря за съдействието и помощта, която ми оказахте. Препоръчвам на всеки, който има нужда от правна помощ! Благодаря Ви за всичко!

Детелина Тишева, Правец

Благодарение на екипа на Правна кантора IES получих в пълен размер обезщетение по автокаско след ПТП. Препоръчвам ги на всеки. Пожелавам Ви много успехи в бъдеще!!!

Александър Александров, София

Много сме доволни от съвместната ни работа с кантора IES, получихме много добро обезщетение по нашият случай. Бърза и коректна работа. Имат добри отношения със застрахователните фирми от което и крайния резултат е много добър.

Иван Добрев, Русе

Здравейте. Искам да благодаря за всичко, което направиха за мен от правна кантора IES, и най-вече на господин Дочев. Няма по-добри специалисти. Сърдечни благодарности!

Емил Джалев, Пазарджик

Благодаря за коректното отношение на г- н Спасов. Впечатлена съм от държанието му като ЧОВЕК.
Компетентно и бързо отговори на всички мои въпроси. Бих го потърсила при необходимост. Благодаря!

Сийка Вакеваv, Смолян

Препоръчвам с двете си ръце. Любомир Спасов и целият екип са истински професионалисти в тази сфера.
Получих абсолютно всякаква информация относно правата и възможностите, които имам след претърпяно ПТП. Успяха да ми договорят споразумение, което е справедливо и съм изключително благодарен!

Мартин Пейчев, София

Бих искала да изкажа благодарността си към Правна Кантора IES, че се заеха с моя случай и успешно защитиха моите права!

Десислава Маринова, София

Изключително доволна съм от коректната и бърза работа на IES. Постигнатият резултат беше много добър и без мои усилия – изцяло ме представляваха пред застрахователя. Силно препоръчвам!

Мария Илиева, София

Много точни хора, силно препоръчвам! Наех ги да ми водят дело срещу застрахователна компания, която отказваше да ми изплати обезщетение за претърпяно ПТП. Не съм се занимавал с абсолютно нищо, IES свършиха цялата работа и съм много доволен от крайния резултат.

Милчо Матеев, София

Останахме изключително доволни от работата на Правна кантора IES. Свързахме се с тях по препоръка на колега, който също беше останал с отлични впечатления от Дружеството. Преди това вече бяхме получили предложения от няколко адвокатски кантори, включително и от съмнителни адвокати, които ни атакуваха по телефона веднага след претърпяното ПТП, така че имахме база за сравнение на работата и предложенията на кантората. Останахме приятно изненадани от бързината и точността на работата на Дружеството. Бяха първите адвокати, които много бързо успяха да оценят нанесените щети и да предложат адекватно обезщетение. За разлика от твърде общите и неясни предложения на останалите адвокати, от Правна кантора IES получихме бързо и конкретно предложение, което включваше реални срокове и висока сума за обезщетение. Любомир Спасов и адвокат Явор Дочев се грижеха за всичко от предявяване на претенцията към застрахователното дружество на виновния шофьор до проследяване на досъдебното производство, а по-късно и на делото в съда, като ни уведомяваха и съветваха за всичко необходимо. Благодарение на тяхната работа получихме в най-кратки възможни срокове адекватно обезщетение, което беше посочено от тях още в началото. Високо оценяваме безупречната работа на Дружеството и ги препоръчваме като изключително добри професионалисти.

M. Славчева, Перник

Изключително доволен,високо квалифициран екип, който изпълнява поетите ангажименти ,като следствие на ПТП и занижено обезщетение по Каско от „ЕвроИнс“, адвокатите от кантора IES ми помогнаха да получа нужното обезщетение.
Благодарности за професионализма!
Респект и бъдете живи и здрави !

Пламен Христов, Бургас

Горещо препоръчвам услугите на Правна кантора IES. С тяхна помощ, след решение на съда, известен застраховател ми възстанови цялата сума за ремонт на автомобила ми след ПТП, заедно с дължимата лихва. Първоначално получих от застрахователя отказ с добре звучащи основания, които се оказаха несъстоятелни.
Правна кантора IES поемат целия риск и разноските по застрахователните дела, а това струва повече от обещанията и уверенията. Надявам се повече хора да търсят правата си при откази от страна на застрахователите да изплащат обезщетения. Тези откази най-често са неоснователни и разчитат на неинформираността и пасивността на потърпевшите.

Боян Захариев, София

Изказваме най-искрени и огромни благодарности специално към г-н Л.Спасов и целият екип на Правна канторa IES ! Благодарим Ви за големият професионализъм , за бързата реакция, отзивчивост и съпричастност към нас.Точни и коректни.Най-добрите професионалисти! Изключително много сме доволни от Вас ! Бъдете живи и здрави и все така всеотдайни и съвършени в своята работа! Силно Ви препоръчваме ! Доверете им се, няма да съжалявате!

Лидия и Александър Иванови, Русе

Останахме изключително доволни от работата на Правна кантора IES. Издействаха ни много добро обещетение за неимуществени вреди при ПТП,след споразумение с застрахователната компания.Много коректно и професионално отношение.Благодарим за добре свършената работа!

Георги Арсенов, Ракитово

Много съм доволен от отлично и много бързо свършената работа! Ще посъветвам всички, които имат нужда от правна помощ в областта на застраховките да се обърнат към тази кантора.

Иван Минчев Иванов, София

Искам да изкажа искрените си благодарности към Правна кантора IES , както и към Любомир Спасов за професионализма и помощта , която ми оказаха.

Вяра Митова, София

Искам да благодаря на адвокатската кантора и най-вече на господин Любомир Спасов, за изключителният професионализъм и приятелско отношение което прояви към нас, свършиха си работата перфектно и сме много доволни. Успех и занапред.

Илия Илиев, Видин

От името на цялото ни семейство изказваме благодарността си към екипа на Правна Кантора IES, за високия професионализъм и коректност. Това е екип от АНГЕЛИ, които помогнаха на нашия син да получи голямо обезщетение от застрахователно дружество по застраховка „ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ“ – в случая ПТП с пострадал нашия син. Въпреки, че живеем в Лондон, екипът завърши чудесна работа. С натрупания опит невероятния ТИМ постигна в наша полза резултати. Това от своя страна е гаранция, че Правна Кантора IES заслужава доверието на хората. Сърдечни благодарности на целия екип!

Тотка, Лондон

Каквото и да напишем за правната кантора ще е малко. Тези хора успяха да приключат случай от ПТП в наш интерес , да спечелят дело срещу системата на МВР, да уредят обезщетения за не имуществени вреди както за мен така и за приятелката ми, и всичко това за по-малко от година след настъпване на ПТП-то. Едно огромно благодаря и респект. Бързи действия , страхотно отношение, винаги насреща при нужда и ви държат в течение през целия ход на делата.

Димитър Димитров, София

Преди да постъпят средствата от Застрахователя по сметката ми си мислех, че в България няма справедливост и правосъдната система не работи.
Но благодарение на Вас и екипа Ви вече вярвам, че всеки може да получи справедливост.
Поздрави и успехи на всички вас!

Евангелос Ромас

Благодарение на тях получих обещетение за неимуществени щети в следствие на ПТП.
Искам да споделя, колко невероятен екип са! Страхотни, мили и отзивчиви.
Веднга получавах отговори на всички въпроси по разбираем и достъпен начин, винаги на среща при възникване на въпроси. Изключително бързи и отново да подчертая отзивчиви. Най-подробно ми обясняваха абсолютно всичко. Изключително доволна съм. Непрекъснато ме държаха в течение за всичко случващо се. Също така защитаваха моите права, като ми обясняваха най- спокойно абсолютно всичко. Щастливка съм, че ги открих, т.к. се бях притеснила, защото бяха започнали да ме търсят всевъзможни адвокати.
Още веднъж искам да кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ!!!!

Мария Айвазова, София

Самият аз съм юрист, но не съм специалист в областта на застрахователното право. Обърнах се към колегите от IES за правна консултация по казус и съм доволен от тях. Показаха компетентност в материята по казуса, пролича си, че прочели и проучили всички документи, които им предоставих, и демонстрираха коректно поведение. Дадоха ми полезна информация, която ми помогна. За мен това са способни млади хора и мога да ги препоръчам на всеки със застрахователни проблеми.

Милен Пенев, София

Изключително съм доволен от съвместната ни работа.
С Ваша помощ полученото от мен обезщетение, за ПТП, беше в пъти по-голямо от очакваното, а срокът в който беше изплатено – доста кратък.
Благодаря!

Р. Янев, София

Отговорихте на въпросите ми точно, изчерпателно и разбираемо, за което съм Ви много благодарен.
Ще Ви препоръчам на познати.

Иван Великов, Стара Загора

Вие сте невероятни професионалисти . Благодаря Ви за перфектната работа. Препоръчвам Ви най- отговорно. Много Ви благодаря.

Катя Гюрова, Перник

Много съм доволен от Вас. Изключително коректен и професионален екип. Благодаря Ви.

Цветан Митков Чакъров, София

Здравейте,
наложи ми се да използвам услугите на вашата кантора.Получих адекватно и компетентно отношение към проблема,който имах.Останах много доволна от вниманието на Г-н Спасов и искам специално да изкажа благодарност към него.Ако отново ми се наложи да се обърна за подобен проблем към някой определено това ще е той.
Благодаря ! Успех на целия екип !
Калина Христова – Варна

Калина Христова, Варна

Много съм доволна от работата на кантората всички там са професионалисти. Благодаря им за добре свършената работа.

Иванина Младенова, София

Много съм доволен от работата на кантората!

georgi georgiev, София

Здравейте! Наложи ми се да използвам услугите на Вашата кантора като пострадала при ПТП. Приятно изненадана съм ,че всичко това,което е включено в договора се изпълнява.Изключително съм доволна от адвоката, който води делото.Той защитаваше моите права пред съда.За всяка нова стъпка или решение на съда бях уведомявана своевременно .БЛАГОДАРЯ му за усилията,които положи за да получа справедливо решение на съда! Вярвам,ме всички в кантората са така отговорни.В негово лице искам да вярвам,че все още има кадърни млади хора,отстояващи своите позиции. На всички познати с удоволствие разказвам ,че все още има истински адвокати!
На целият екип пожелавам високи постижения!Благодаря Ви за съвместната работа!Благодаря на и горещо Ви желая да сте здрави и да продължавате по „трънливия път“в доказване на истината!

Валентина Кирилова Александрова, Лом

Благодаря на екипа за отлично свършената работа! Дъщеря ми претърпя ПТП с мотор,водачът на който нямаше застраховка. С помощта на IES беше обезщетена от Гаранционен фонд. Получавах своевременно и професионално съдействие при всеки проблем.

Рена Иванова Недялкова, Шумен

Благодаря за професионалното и лоялно отношение по моя случай- отказ на застраховател за плащане на обезщетение по застраховка „Живот“ обвързана с банков кредит. Изключително точни в преценката и последователни в действията си по обжалване, при ясни и премливи условия.
Още веднъж Ви благодаря и бъдете здрави.

Росица Благоева, София

Благодарение на Вашия високо квалифициран екип, изпълнявате поетите отговорности . Признателна съм Ви за бързата и професионална помощ!

Надя Цаневаna, с. Вехтово

Професионализъм, коректност, качество и отношение. Попаднах на Вашите услуги случайно, след търсене в Интернет на информация, относно претендирането на обезщетение за претърпяно ПТП. Записах си час за консултация без да имам увереността, че има съществен смисъл в това. Признавам обаче, че срещата промени преднамерените ми очаквания за поредната „обречена кауза“. Нямах съмнение по въпроса, че мога да Ви се доверя, като към днешна дата резултатът е налице. Само месец и половина по – късно съм обезщетена с пълен размер на претендираното обезщетение. С чиста съвест горещо бих Ви препоръчала на всеки, който има нужда от този тип услуги. Адмирации и запазете Вашия професионализъм и коректност, защото те са ценните качества, които Ви правят „различни“ от всички останали. Голямо Благодаря за всичко!

Биляна Бекова, София

Благодарение на тях получих обезщетение след кражба на автомобил, което преди това ми беше отказано.Коректни и точни, препоръчвам ги на всеки който има застрахователни проблеми.

Чавдар Мухтаров, Бургас

Много съм доволна от работата на правна кантора IES. Изключително професионално и отговорно отношение. Причината да ги потърся беше претърпяно ПТП. От момента, в който се свързах с тях за безплатна консултация до днес, винаги са били на разположение за всички въпроси, които съм имала. Оказаха ми съдействие при изготвянето на документите за обезщетение за лекия автомобил и движат всички неща по иска ми за неимуществени вреди. Ако търсите подходящи юристи, на които можете да се доверите в една такава ситуация, със сигурност тук ще намерите такива. Интелигентни и честни хора, които се грижат за интересите на клиентите си, а не само за процентното възнаграждение.

Вили Янкова, София

Професионално отношение, коректност и добре свършена работа.

Соня Фердинандова, Перник

Благодаря за внимателното отношение по време на цялото дело срещу застрахователната компания, след като пострадах при ПТП. Професионалната ви работа и отличното отношение към клиентите са достойни за уважение. Желая Ви много успехи и да сте все така отговорни към работата си и да помагате на хората да получат справедливо обезщетение ,а не жълтите стотинки които предлагат застрахователите.

Милена Иванова, София

Осигуриха ни обезщетение за трудова злополука след съдебно дело. Доволен съм от работата на ИЕС.

Йордан Янев, Шумен

Спечелиха дело за отказ по застраховка живот. Много съм благодарна на кантората!

Анета Янева, София

Водя дело срещу бившия си работодател за трудова злополука. Много съм доволна до този момент от адвокатите.

Калина Иванова, Пловдив

Имах отказ по застраховка Каско поради кражба на колата ми през 2014г. IES ми оказаха помощ за завеждането на съдебно дело, което спечелиха. Препоръчвам експертните им познания по застрахователно право

Евгени Евгениев, София

Благодаря за полезната консултация по телефона във връзка със занижено обезщетение по Каско. Единствената ми препоръка е ако може да вдигате по-бързо 🙂

Гергана Томова, София

Получих обезщетение след съдебно дело срещу бившия ми работодател за претърпяна трудова злополука, в която загубих 3 от пръстите на ръката си. Благодарен съм за помощта и компетентната работа на кантората.

Антон Дочев, Стара Загора

Консултирах се по телефона за отказ по застраховка. Консултацията беше добра, но трудно се свързах…

Севдалин Николов, Перник

През 2014г. пострадах в птп като пътник в автомобил. През януари 2015г се свързах с кантора IES , които ми оказаха пълно съдействие и ми обясниха целия процес за получаване на обезщенение по застраховката. Обезщетението получих чрез споразумение със застрахователната компания. Благодаря на адвокатите

Янина Йотова, Сливен

Доволен съм от кантората. Получих обезщетение след птп в чужбина, в което пострадах сериозно. Не вярвах, че ще ми изплатят нещо, но в крайна сметка адвокатите се справиха много добре с работата си.

Мартин Касабов, Пловдив

Правна кантора IES ми помогна да получа неочаквано за мен високо обезщетение след претърпяно птп през 2014г., в което се счупих ръката. Благодаря Ви за всичко!

Илиян Стаменов, Благоевград

Много съм доволна от консултацията, която получих за отказ по застраховка Каско. Препоръчвам кантората с две ръце.

Силвия Ковачева, Плевен

ВАШЕТО МНЕНИЕ Е ВАЖНО ЗА НАС

Напишете ни с няколко изречения какви са впечатленията Ви за обслужването ни и дайте оценка от 1 до 5 за работата ни. Благодарим Ви за отделеното време!

Strong Testimonials form submission spinner.
rating fields
* Всички полета са задължителни за попълване