Кампания за безплатни консултации на пострадали при ПТП в офисите на Правна кантора IES

офис IES

Правна кантора IES организира кампания за безплатни консултации в офиса ни в град София, както и в останалите ни офиси в областните градове. От тях ще могат да се възползват всички пострадали при ПТП претърпели телесни наранявания, както и близките на починали в пътни инциденти, които могат да получат застрахователно обезщетение.

Целта на кампанията е пострадалите да бъдат запознати с правата им за получаване на застрахователно обезщетение, процедурите и размера му. С кампанията също така целим всеки пострадал да има възможността да вземе информирано решение в избора на правна помощ, без да прибързва и без да бъде притискан от митовете, че няма време и цялата процедура трябва да започне мигновено.

Какво трябва да направите за да си запазите час за безплатна консултация:

  1. Свържете се с нас на националните ни телефони или на имейла, посочени в секция Контакти
  2. Опишете казуса
  3. Заповядайте при нас, след като се уговорим за точна дата и час

Ще се радваме да Ви бъдем полезни и да Ви информираме за всичките Ви права, свързани с получаването на застрахователно обезщетение, както и да Ви покажем реална съдебна практика за сходни на Вашия казус, така че да можете да се ориентирате какво да очаквате и да не бъдете подвеждани.

Интервю с Управителя на кантората – Любомир Спасов Алексиев, по повод на кампанията, наскоро беше публикувано във Volontime – Социалната мрежа за добри дела в България!

Повече информация за това как се определя  обезщетението в полза на пострадалите при ПТП можете да намерите тук.