През трудната 2020г. повече от всякога усетихме колко важно е да имаме достъп до дистанционни и дигитални услуги. Безплатните ни консултации по застрахователно право онлайн и по телефон надхвърлиха 2500.

С гордост бихме могли да заявим, че в тези трудни времена помогнахме на голям брой хора да имат лесен и бърз достъп до безплатна експертна правна консултация по конкретни застрахователни казуси – откази по застраховки, обезщетения при ПТП, занижени плащания от застрахователи.

През 2020г. въведохме допълнителна възможност за всички наши нови клиенти, а именно автоматизираната ни система за проверка на статус на казус. Чрез нея всеки клиент, който е ангажирал кантората ни за представителство по даден казус, би могъл автоматично да провери на какъв етап е неговия индивидуален иск или доброволна претенция срещу застрахователя. Повече за нововъведението можете да научите тук.

За всички наши клиенти, които се притесняват от личните срещи в нашата кантора въведохме видео консултации (след предварителна уговорка) през една от следните платформи/приложения:

  • Viber
  • WhatsApp
  • Zoom
  • Skype
  • Google Meet

Благодарим на всички, които се довериха на нашата експертиза през изминалата година за защита на техните права и интереси, както и на всички които се свързаха с нас за консултация. През 2021г. ще продължаваме да развиваме нашата работа и нашите услуги като ще се стремим ,както и досега, да залагаме максимално на бързите и лесни консултации по застрахователни претенции, отличната юридическа работа и на обслужване и комуникация с клиента базирани на прозрачност и ясни цели по всеки казус.

Не на последно място Правна кантора IES продължава своята Кампания за безплатни консултации на пострадали при ПТП, които могат да получат застрахователно обезщетение. Кампанията дава възможност за безплатна консултация на място в кантората ни в град София, както и във всички областни градове в страната, включително и дистанционно чрез видео разговор.

Бъдете здрави!

Екипът на Правна кантора IES