Правна кантора IES въвежда възможността за видео консултации по време на извънредното положение във връзка с мерките срещу коронавируса. С оглед пълното спазване на всички въведени ограничения, както и препоръките на Националния оперативен щаб за ограничаване на социалните контакти и излизането, кантората ни ще продължи безплатните консултации по имейл и телефон, като ще въведе освен тях и видео консултации. Те заменят консултациите на място в Централата ни в град София и при представителите ни в областните градове.

Видео консултациите ще бъдат извършвани след предварително уговорен час на националните ни телефони, като по Ваш избор те могат да се предоставят чрез следните приложения/платформи:

  • Viber
  • WhatsApp
  • Zoom
  • Skype
  • Google Meet

Обхватът на консултациите е по всички застрахователни казуси. За всички пострадали при ПТП видео консултациите са безплатни в продължение на Кампанията ни за безплатни консултации, за която можете да прочетете тук.

Оперативната работа на Правна кантора IES ще бъде организирана по най-добрия възможен начин, така че да бъде удобна за Вас и да отговори на изискванията и препоръките на властите в условията на въведеното извънредно положение. Националните ни телефони продължават да са на Ваше разположение с удължено работно време от 09:00 ч. до 19:30 ч. Ако имате застрахователен казус – отказ по застраховка, занижено обезщетение или сте пострадал при ПТП или трудова злополука не се колебайте да се свържете с нас.