Във времето на новите технологии, забързаното ежедневие все повече кара всеки един от нас да търси най-удобния и лесен начин да достигне до информацията и услугите, от които има нужда.

Със създаването на кантората ни през 2014г., дадохме възможност на всеки потребител със застрахотелен казус да се свърже с нас и да бъде консултиран напълно безплатно по телефон или онлайн.

Така, в началото на 2019г. с гордост бихме могли да заявим, че консултирахме над 1 100 души от разстояние и им помогнахме за получаването на пълна и ясна информация за правната рамка свързана с конкретния им застрахователен казус. Отделихме време и внимание за подпомагането на един значителен кръг от хора. Към началото на 2024г. консултациите достигнаха 4 400.

Благодарим за доверието на всички, свързали се с нас през тези години. Ще продължаваме да доказваме чрез нашата експертиза и модерен подход, че юридическите консултации могат да бъдат достъпни и удобни, а не тромави и свързани с големи разходи.

През 2018г. започна и нашата Кампания за безплатни консултации на пострадали при ПТП, които могат да получат застрахователно обезщетение. Кампанията продължава и през тази година и включва възможност за безплатна консултация на място в кантората ни в София, както и във всички областни градове в страната.

Екипът на Правна кантора IES