През май месец 2024г. се навършват 10 години от създаването на Правна кантора IES. През 2014г. кантората ни направи първите си стъпки защитавайки интересите на потребителите на застрахователни услуги, пострадалите при ПТП и трудови злополуки.

Малко за нашата история и успехи

За изминалите 10 години направихме над 4400 безплатни консултации по телефон или онлайн. Поехме общо над 1000 казуса в сферата ни на дейност и осигурихме над 28млн.лв. обезщетения. Разширихме екипа си в град София и в останалите областни градове в цяла България, като по този начин отговорихме на търсенето на нашите услуги в цяла България. За изминалия солиден период създадохме трайни, професионални, но и приятелски отношения с нашите клиенти, от които получаваме безкрайно много позитивни отзиви и препоръки. Постигнахме изключително много успехи за тях. С някои от най-емблематичните съдебни решения, рекордни за съдебната практика,  ще Ви запознаем съвсем скоро.

За нашите принципи

Кантората ни нито веднъж не изневери на принципите, които сме установили. В сферата, в която сме експерти продължава да има неморални практики. Те важат в особено голяма степен за набирането на клиенти, пострадали при ПТП от адвокати, които обикалят болничните заведения или притесняват пострадалите по телефона, с който са се сдобили по неясен начин. С гордост можем да заявим, че ние никога не сме и няма да практикуваме подобни методи, които са крайно несъответстващи на работата и имиджа, на който и да е юрист.

Какво ни предстои

Правна кантора IES продължава своя курс към все по-достъпни и качествени юридически услуги. С всеки изминал ден се стараем да бъдем по-добри, да съчетаваме професионалната юридическа работа с модерната и достъпна комуникация с всеки клиент. Адвокатите ни постоянно развиват своите знания и опит, нещо в което инвестираме всяка година.

Стараем се да поемаме максимално много казуси в сферата ни на дейност и да отговорим на очакванията Ви. Ще продължим да предоставяме напълно безплатни консултации по застрахователно право, обезщетение при ПТП и трудови злополуки. До тези консултации имате достъп всеки ден от седмицата с разширено работно време от 09.00ч. до 19.30ч. Ще продължим и предоставято на 30 часа безвъзмезден юридически труд под формата на Pro Bono кампания всяка година на пенсионери, безработни, лица в неравностойно положение, хора с тежки заболявания, както и за хора с  доходи под линията на бедност.

Не се колебайте да се свържете с нас – Правна кантора IES е на Ваше разположение!