Правна кантора IES е изцяло специализирана кантора в сферата на застрахователното право, обезщетенията при ПТП и трудова злополука. Още от основаването на кантората, ние предлагаме безплатни консултации в сферата ни на дейност онлайн (по имейл) или по телефон с директна връзка с наш юрист. Над 4000 души се възползваха от нашите безплатни консултации, а голяма част от тях станаха и наши клиенти. Размерът на паричните обезщетения изплатени от застрахователи към наши клиенти с наша помощ надхвърля 18 млн. лева.

През 2020г. с избухването на пандемията кантората ни въведе още един лесен начин за консултация с нас, а именно посредством видео среща с наш юрист. Също така, организирахме кампания за безплатни консултации на пострадали при ПТП на място в нашата кантора или при адвокатите ни от всички областни градове.

С оглед желанието ни максимално да улесним всички, които желаят да се свържат с нас и за да сме в крак с най-лесните и удобни методи за комуникация, освен всички посочени канали за връзка, Правна кантора IES въвежда възможност за консултация и през приложенията Viber и WhatsApp. Единственото, което трябва да направите е да ни пишете на Viber или WhatsApp номер 0877 638 281. Наш юрист ще отговори на всичките Ви въпроси по застрахователно право или свързани с получаване на обезщетение при ПТП или трудова злополука.

Не се колебайте да се свържете с нас за безплатна консултация по имейл, телефон, Viber или WhatsApp. Нашите адвокати правят всичко възможно да отговорят на всичките Ви въпроси изчерпателно и да получите пълна информация за правата си, свързани със специализираната материя на обезщетенията при ПТП, застрахователните казуси или трудовите злополуки.